forskallinger-topbillede

Forskallinger

Hos KME stræber vi efter at være dit foretrukne entreprenørfirma. Vi løser en lang liste af forskellige opgaver, og har gennem vores 50 års eksistens, specialiseret os i beton, jord og kloak. Derfor har vi også masser af erfaring med forskallinger, som vi udfører til både simple og komplekse løsninger. Se gerne vores referencer fra tidligere kunder.

Ønsker du vores hjælp til udførelse af forskallinger i forbindelse med dit projekt, eller vil du høre mere om os? Så udfyld gerne kontaktformularen her på siden. Dernæst kontakter vi dig hurtigst muligt, til en uforpligtende snak om dine behov i forbindelse med forskallinger. Vi ser frem til at høre fra dig.

forskallinger

KONTAKT OS

Hvilken type forskallinger bygger vi?

Hos KME har vi dygtiggjort os i forskallinger til enhver beton-opgave. Vi kan hjælpe dig med forskalling til de meget simple opgaver, men også til de mere komplekse løsninger, inden for løsninger med in-situ beton. Der findes to typer forskallinger — traditionel forskalling og systemforskalling. Vi tilbyder vores assistance, uanset hvilken type du har brug for.

Forskallinger har til opgave at forme betonkonstruktionen. Om der anvendes systemforskalling eller traditionel forskalling kommer an på opgaven, typisk er systemforskalling god til enkle og standard opgaver. Ved mere komplekse opgaver, runde, skæve eller hvad det måtte være, benyttes traditionel forskalling som bygges på stedet til opgaven. Traditionel forskalling bygges typisk af træ, men avancerede løsninger kan også udføres ved en kombination af system og traditionel forskalling.
Udtrykket som der ønskes på den færdige betonoverflade, bestemmer også løsningen. Det kan være du ønsker, at se træets struktur i betonoverfladen.

forskallingsarbejde

Hvor bygger vi forskallinger?

Det gør vi oftest i København og Storkøbenhavn. Vi holder selv til i Ishøj og dækker derfor området omkring os med en radius af ca. 20 kilometer. Skal du have bygget forskallinger et andet sted på Sjælland, så er du velkommen til at give os et kald. Giver det mening for både dig og os, at vi bygger forskallingerne for dig, så er det bestemt en mulighed.

Hvornår skal vi gå i gang?

Uanset hvor tæt på din deadline ligger, så hører vi gerne fra dig. Vores mål er altid at imødekomme dig bedst muligt. Mod betaling trækker vi derfor også gerne i arbejdstøjet aften og weekend. Vi værdsætter effektivitet, men realistisk planlægning er også blandt vores nøgleord. Derfor kan du være helt sikker på, at vi aldrig sætter en deadline, som vi ikke selv tror 100 % på, at vi kan overholde.

Udfyld gerne vores formular her på siden, så vi kan snakke nærmere om bygningen af forskallinger samt hvornår vi skal i gang. Har du nogle spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe på telefon: 36 47 47 18 eller til at sende en mail til: kfm@kme-e.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!