betonløninger-topbillede

Betonløsninger

Er du på jagt efter et professionelt entreprenørfirma, som tør kaste sig ud i simple såvel som avancerede betonløsninger? Så kan vi hos KME hjælpe dig. Vi er en familievirksomhed, som spænder over tre generationer. Derfor arbejder vi ud fra over 50 års erfaring med betonarbejde i alle afskygninger. Se gerne vores referencer fra tidligere kunder. 

Blandt de mange opgaver, som vi udfører, er betonløsninger, noget af det vi gør os rigtig ofte i. Dem leverer vi til både private såvel som erhvervsdrivende. Vi elsker en god udfordring, så uanset hvor simpel eller avanceret din betonopgave er, så vil vi gerne høre fra dig. Kontakt os via formularen her på siden.

Hvor tilbyder vi betonløsninger?

Vores hovedkontor er beliggende i Ishøj, ikke langt fra København. Derfor løser vi ofte simpelt og avanceret betonarbejde i København og det øvrige Storkøbenhavn. Dog er vi heller ikke lokaliseret langt fra Roskilde, så her tilbyder vi også gerne vores ekspertise. Har du en opgave til os et helt tredje sted på Sjælland, så kontakt os alligevel. Giver samarbejdet mening for begge parter, så kører vi gerne lidt længere for at hjælpe dig med solide betonløsninger.

KONTAKT OS

betonløsninger

Hvilke betonløsninger kan vi hjælpe med?

Med beton som materialevalg er der rig mulighed for at være kreativ — og vi er klar på de fleste opgaver. Betonarbejde kan gøre sig gældende i både store og små projekter. Materialet kan bruges til støbning af det meste — lige fra moderne cykelstativer og sikringselementer til underlag og bygninger. 

Vi løser gerne simple betonløsninger såsom lige vægge og gulve. Vi vil dog også meget gerne have hænderne i avancerede betonløsninger, hvor der eksempelvis arbejdes med alsidige former. Har du ikke selv den komplette idé til din løsning, men kan du beskrive dit behov for os? Så spørg os endelig til råds.

betonløsninger

Hvornår kan vi gå i gang?

Hos KME er vi yderst fleksible, og vi kan i de fleste tilfælde tilpasse os dine behov for en given deadline. Er du presset på tid, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Mod betaling kan vi sagtens finde en løsning hvor aften- eller weekendarbejde indgår. Dog er både effektivitet og realistisk tidsplanlægning kerneværdier hos os. 

Vi planlægger derfor aldrig en deadline som vi ikke 100 % tror, at vi kan holde. Vil du høre mere om vores simple eller avancerede betonløsninger? Så kontakt os i dag og hør mere. Dette kan gøres via formularen på denne side, ved at maile kfm@kme-e.dk eller ved at ringe ringe på 36 47 47 18.