Firmaprofil

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, vores målsætning er altid, at levere kvalitetsarbejde til den rette pris og den aftalte tid.

For vores medarbejdere har det en stor betydning, at deres projekt bliver afviklet med stor ekspertise inden for service og kvalitetsstyring – altid til din tilfredshed.

Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder en optimal løsning til dit behov.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vi giver gerne et tilbud fra starten, for vi er bevidste om den usikkerhed, der kan være ved byggerier.

Vi ser samarbejdet og kommunikationen med kunden, som afgørende for et godt resultat og dermed for kvalitet hele vejen igennem forløbet.

KONTAKT OS

Firmaet blev oprindeligt startet af Erik A. Madsen i 1971. Dengang var der både tømrer-,murer,-og vvs-afdelinger. I 1986 blev Erik Madsen’s søn Kurt Madsen ansat som ung ingeniør og aut. kloakmester, og i 1990 trådte Erik ud og Kurt overtog den daglige ledelse.

Samtidig valgte Kurt, at firmaets primære opgaver fremover skulle være med beton-, kloak- og jordarbejder. Alle medarbejdere er veluddannede med manges års erfaring og der bliver løbende fulgt op på uddannelsen gennem relevante kurser.

Kurt Madsens 2 sønner Allan Malcho og Thomas Malcho er i dag 3. generation i virksomheden. Efter at have gjort sig deres erfaring i andre brancher, langt fra byggeri, er begge ”vendt hjem” og er i dag begge en del af virksomheden.