kloak-topbillede

Kloak, dræn og gravearbejde

Hos KME udfører vi mange forskellige entreprenøropgaver. Gennem de 50 år, hvor virksomheden har eksisteret har vi særligt specialiseret os i arbejde med jord, kloak og beton. Søger du en samarbejdspartner til gravearbejde i forbindelse med kloak og dræn, kan vi hos KME være et rigtig godt bud. 

Vi er en erfaren familievirksomhed, som nu drives gennem tredje generation. Vi brænder for det vi laver, og glade kunder er vores største motivation. Se gerne vores referencer fra tidligere kunder. Ønsker du vores ekspertise til kloak, dræn eller gravearbejde? Så kontakt os i dag via formularen her på siden.

Hvor i landet arbejder vi?

Vores hovedkontor er beliggende i Ishøj, men vi anser hele Sjælland som værende vores arbejdsplads. Vi har ca. 20 kilometer til både København og Roskilde. Derfor er vi centralt placeret i forhold til at udføre udgravning til kloak- og drænarbejde i hele København, Storkøbenhavn og Østsjælland. Er du lokaliseret længere væk, men stadig på Sjælland, og ønsker du vores ekspertise til gravearbejde, kloak og dræn, så kontakt os gerne. Giver det mening for begge parter, er vi villige til at køre længere for et godt samarbejde.

KONTAKT OS

kloak

Hvordan gør vi?

Vi står altid klar med maskinerne, når der skal graves jord ud i forbindelse med kloakarbejde eller drænarbejde. Uanset om du kontakter os som privatperson, eller skal have udført kloak-, dræn- eller gravearbejde i et erhvervsregi, så kan vi med sikkerhed hjælpe dig. At være grundige og effektive ligger blandt vores kerneværdier. Derfor har vi specialiseret os i jord og kloak, og vi kan udfører alle spektre indenfor feltet. 

Vi løser blandt andet opgaver som;

  • kloakering
  • gravning
  • flytning af jord
  • bortskaffelse af jord
  • etablering af dræn
  • … og meget mere

     

Hvornår skal vi starte?

Ønsker du vores hjælp til gravearbejde, kloakarbejde eller drænarbejde? Så kontakt os med det samme. Du kan fange os via formularen her på siden eller ved at ringe på telefonnummer: 36 47 47 18. Du kan også sende en mail på kfm@kme-e.dk. Herefter sætter vi sammen en realistisk deadline for, hvornår projektet skal stå færdigt. Har du nogle spørgsmål til vores arbejde, eller du i tvivl om valg af udførelse, så står vi altid klar til at rådgive dig indenfor jord, kloak og dræn.