in-situ-beton-topbillede

In situ beton

Hos KME støber vi primært med In situ beton. Det vil sige, at vi har droppet de præfabrikerede betonelementer til fordel for at støbe i beton direkte på byggepladsen. In situ beton giver os frie tøjler i arbejdet og gør det muligt for os at vække dine skøre, sjove og skæve visioner til virkelighed. 

Vi har støbt med In situ beton i en lang årrække, og har dermed draget os en del erfaring på baggrund heraf. Du er velkommen til at se vores referencer fra tidligere kunder. Ønsker du at høre mere om, hvad vi udfører og hvordan vi kan hjælpe dig med din støbning i in situ beton? Så kontakt os i dag via kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvor kan vi hjælpe dig?

Vi har hovedkontor i Ishøj, som ligger cirka 20 kilometer uden for København. Dermed opererer vi primært i København og Storkøbenhavn og de omkringliggende byer. Dog er det muligt for os at løse opgaver på hele Sjælland. Så ønsker du KMEs ekspertise til in situ beton, og er du lokaliseret lidt længere væk fra Hovedstadsområdet, så tøv ikke med at kontakte os.

KONTAKT OS

in-situ-beton

Hvad kan støbes i in situ beton?

Mange entreprenører vil håndhæve, at in situ beton egner sig bedst til enkle, ukomplicerede konstruktioner. Hos KME mener vi netop, at in situ beton giver en større frihed i vores arbejde, og at vi derfor kan løfte mere specialiserede opgaver. In situ beton kan selvsagt bruges til støbning af fundamenter og konstruktioner. Men det fleksible materiale er også muligt at bruge til eksempelvis vægge, gulv, trapper, søjler og meget mere.

Med støbning af in situ beton behøver du ikke tilpasse dine konstruktions-drømme til præfabrikerede betonelementer. Når vi støber på stedet, som er netop hvad in situ beton gør muligt, giver det os en større frihed til at skabe bedre og mere avancerede løsninger. Det er i stor stil fantasien som sætter grænser.

in-situ-beton

Hvornår kan vi gå i gang?

Uanset hvor tæt på din deadline for projektet er, bør vi godt kunne hjælpe dig. Når vi planlægger en tidsplan for projekter med in situ beton, sætter vi alt ind for at opfylde dine ønsker til deadline. Men lige såvel som effektivitet er vigtigt for os hos KME, så er realistisk planlægning og en god dialog det også. Vi sætter aldrig et tidsestimat på, som vi ikke 100 % tror, at vi kan holde. 

Vil du gerne have os ud på pladsen og i gang med in situ betonen med det samme? Så kontakt os i dag. Dette kan gøres ved, at du sender os dine oplysninger i formularen her på siden. Du kan også kontakte os ved at skrive en mail til kfm@kme-e.dk eller ved at ringe ringe på 36 47 47 18.