firmaprofil

din entreprenør til renovering

renovering

Hos KME tilbyder vi entreprenørarbejde til din næste renovering. Uanset størrelsen og omfanget for dit projekt, så er vi klar til at løfte opgaven for dig. Siden år 1971, hvor KME blev stiftet, har vi gennem generationer oparbejdet en massiv mængde erfaring, som gør os i stand til altid at levere høj kvalitet og sublim service.

Vi løfter enhver opgave indenfor renovering med et stort smil på læben. Desuden er vi specialister i arbejde med jord, kloak eller beton. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og hvilke opgaver vi udfører? Så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi kontakter dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvor kan vi hjælpe med renovering?

KME holder til i Ishøj. Derfor løser vi i særdeleshed mange renoveringsopgaver i København og Storkøbenhavn. Så skal du eller din virksomhed have foretaget renovering i eksempelvis København, Rødovre, Hvidovre, Hundige, Greve eller Taastrup, så er vi klar til at hjælpe dig. Uanset hvor på Sjælland at opgaven ønskes løst, så kan vi formentlig løse den for dig.

KONTAKT OS

Renovering-fundament

Hvilke former for renovering løser vi?

Det er underordnet, om du kontakter os med henblik på renovering i privaten, eller om du ønsker renovering i erhvervsregi for enten det private eller offentlige. Vi kan tilbyde dig vores ekspertise, uanset hvem opgaven tilhører. Hos KME er vi desuden eksperter i renoveringsprojekter hvor arbejde med jord, kloak og beton indgår. Kan du genkende dette i dit eget projekt, så er vi formentlig en rigtig god samarbejdspartner for dig.

Hvornår kan vi komme i gang?

Det er vigtigt for os hos KME at sætte en realistisk pris og tidshorisont, således at renoveringen løber som smurt. Vi bestræber os altid på at levere et effektivt stykke arbejde, hvor tidshorisonten ikke trækker i langdrag. Kontakt os derfor hurtigst muligt, så vi kan høre alle detaljer om din renovering og dermed give dig et pris- og tidsestimat som er til at regne med. Du kan kontakte os via formularen her på siden. Ligeledes er du velkommen til at sende en mail til kfm@kme-e.dk eller give os et kald på 36 47 47 18.