indeklimaforbedring-topbillede

Indeklimaforbedring

Et godt indeklima er vigtigt — både i hjemmet og på arbejdspladsen. Hos KME laver vi indeklimaforbedringer, så du slipper for gener som f.eks. hovedpine og søvnbesvær. Et godt indeklima er ligeledes med til at bevare bygningens værdi, hvorfor indeklimaforbedringer er vigtige, hvis du overvejer at sælge.

Hos KME har vi udbedret indeklimaet i bygninger mange gange. Se gerne vores referencer fra tidligere opgaver. Vi har eksisteret i mere end 50 år, og har derfor masser af erfaring at trække på, hvorfor vi godt tør garantere dig, at du vil mærke til forbedringerne med det samme. Ønsker du at høre mere? Så kontakt os via formularen i dag.

Hvad er indeklimaforbedringer?

Afhængigt af alderen og tilstanden på din bygning er der en række forskellige indeklimaforbedringer, som vi vil anbefale dig. For at gøre luften rarere og sundere at opholde sig i, kan du blandt andet vælge at; 

  • udskifte vinduer til indeklimamærkede vinduer 
  • efterisolere med hulmursisolering 
  • foretage fugtmåling
  • måle radonniveau 
  • teste for skimmelsvamp 
  • optimere ventilationssystem

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Giv os gerne et kald på telefon: 36 47 47 18. Så rådgiver vi dig i, hvilke tiltag til indeklimaforbedringer, der kan gavne din bygning eller bolig.

KONTAKT OS

indeklimaforbedringer

Hvor kan vi hjælpe med indeklimaforbedringer?

Vores hovedkontor er beliggende i Ishøj, blot 20 kilometer fra København. Vi yder derfor indeklimaforbedringer i hele Hovedstaden og det øvrige Storkøbenhavn. Dog har vi heller ikke langt til hverken Roskilde, Solrød eller Køge, hvor vi også gerne hjælper med at forbedre dit indeklima. Har du brug for vores assistance et andet sted på Sjælland, så ring endelig og hør os ad. Giver samarbejdet mening for begge parter, kører vi gerne lidt længere.

Hvornår kan vi gå i gang?

Vi gør vores ypperste for at finde plads i kalenderen, så snart du har brug for vores ekspertise. Dog er vi altid 100% realistiske, da vi sætter alle sejl ind på aldrig at overskride tidsplanen. Haster det for dig at få foretaget indeklimaforbedringer, så kan vi formentlig hjælpe dig. Mod betaling trækker vi gerne i arbejdstøjet i weekenden eller uden for normal arbejdstid. Glade kunder er vores største motivation, hvorfor vi gerne yder lidt ekstra.

Er du interesseret i at lade os stå for dine indeklimaforbedringer? Så udfyld vores kontaktformular i dag. Herefter ringer vi dig op hurtigst muligt, og snakker nærmere om opgaven. Uanset om du ved, præcis hvad der skal foretages eller om du har brug for rådgivning, så hører vi gerne fra dig. Alternativt er du velkommen til at ringe på telefon: 36 47 47 18 eller til at sende en mail til kfm@kme-e.dk.