gulvstøbning-topbillede

Gulvstøbning

Står du og mangler professionel hjælp til støbning af gulv i beton? Hos KME går vi ind for kvalitet og effektivitet til den rette pris. For os handler det om dig og dine tanker. Med vores erfaring og dine ideer kan vi sammen skabe et realistisk projekt og hjælpe dig til at støbe det helt rigtige gulv efter dit behov.

Støbning af eget gulv?

Det behøves ikke være svært, men der kan være et rigtigt stort arbejde forbundet med at skulle støbe eget betongulv, da det både tager tid og kræver en del ressourcer. Er du nået frem til, at du skal have hjælp til støbe dit eget gulv, er du havnet det rigtige sted.

Hos KME har vi i mange år støbt betongulve for diverse erhvervsmæssige og offentlige projekter. En erfaring vores private kunder nyder stor fordel af når vi hjælper med at støbe betongulv i hjemmet. Se gerne vores referencer fra tidligere kunder her.

KONTAKT OS

gulvstøbning

Gulvstøbning er kun en lille del af det arbejde vi udfører og hos KME råder vi over masser af nyt og moderne udstyr som sammen med vores veluddannede folk kan klare alt fra små til store opgaver. Så står du og mangler nogle fagfolk der kan støbe dit gulv, eller har du brug for en snak om et andet projekt, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvor i landet hjælper vi med støbning af gulv?

KME’s hovedkontor er placeret på adressen Baldersbækvej 30, 2635 Ishøj. Vi kommer med glæde ud til hele København og Storkøbenhavn, men vi kører også til resten af Sjælland så længe det giver mening for begge parter.

gulvstøbning

Hvornår kan I starte med at støbe?

Hos KME bestræber vi os meget på at kunne imødekomme din deadline, vi vil ikke sige ja tak til et projekt hvis ikke vi er 100% sikre på at vi kan udføre det til den rette tid og med optimal kvalitet. 

Realistisk planlægning og en god dialog imellem giver et godt fundament for et godt stykke arbejde. Kontakt os via formularen her på siden, skriv også gerne en mail til os på kfm@kme-e.dk eller giv os et ring på 36 47 47 18.