fundamenter-topbillede

Fundamenter

Mangler du et professionelt entreprenørfirma til at hjælpe dig med udførelsen af fundamenter? Så er du landet det rette sted. Hos KME har vi udført tonsvis af fundamenter til at understøtte bygninger i alle størrelser. Vi er en familievirksomhed som i dag spænder over tre generationer. Derfor har vi mange års erfaring med lignende opgaver. Se gerne vores referencer fra tidligere kunder.

Et vellykket byggeri starter med på et godt fundament.

Støbning af solide fundamenter er kun én ud af de mange ting, som vi udfører hos KME. Vi kan derfor med stor sandsynlighed hjælpe dig til flere milepæle i dit projekt. Ønsker du at høre mere? Så kontakt os med det samme. Det gør du ved at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi kontakter dig.

Hvor udfører vi fundamenter?

Vores hovedkontor er placeret i Ishøj. Vi har 20 kilometer til København og ligeledes 20 kilometer til Roskilde. Vores centrale placering gør, at vi med glæde udfører fundamenter i hele København og Storkøbenhavn. Ligeledes er resten af Sjælland inden for en overkommelig rækkevidde. Så giver det mening for begge parter, opererer vi også gerne i de øvrige sjællandske byer.

KONTAKT OS

Vi udfører glædeligt fundamenter til både bolig, garager, carporte og erhvervsbygninger. Hvilken type fundament du har brug for, afhænger af underlaget, som du ønsker at bygge på og hvad der bygges videre oven på. Det er vigtigt at vælge det rette fundament til det specifikke projekt, da du ellers kan risikere sætningsskader i sokkel og/eller husmur. 

Langt de fleste fundamenter udføres i in-situ beton, som randfundamenter støbt, på bæredygtigt jordbund. Dog har skruefundament, hvor der ikke bruges beton, vundet indpas over de seneste år, specielt til lette konstruktioner, såsom skur garage hegn pavilloner mv. Bygger du på underlag af jord med dårlig bæreevne, vil det være oplagt at benytte pælefundering. Pælefundering kan eksempelvis udføres med betonpæle eller stålpæle der udstøbes. Oven på pælene har man så mulighed for at udføre betonbjælker, der overfører belastning via pælene ned til den bæredygtige jordbund. 

Når du vælger KME som samarbejdspartner, rådgiver vi dig naturligvis i, hvilken fundament-type, der giver bedst mening, at bruge i forbindelse med dit projekt. Vi bygger solide og langtidsholdbare fundamenter, og derfor er vi yderst grundige, når vi undersøger hvilken metode, der bør bruges.

fundamenter

Hvornår kan vi starte?

Ønsker du vores ekspertise til støbning af fundamenter? Så kontakt os via formularen her på siden. Du kan også skrive til os på kfm@kme-e.dk eller give et kald på telefon: 36 47 47. 18. Vi tager herefter kontakt til dig, så hurtigt det er muligt. 

Vi bestræber os på at imødekomme dig, uanset hvor tæt på din ønskede deadline ligger. Dog skal du vide, at lige såvel som vi værdsætter effektivitet, så værner vi også om realistisk planlægning og god dialog. Derfor sætter vi aldrig et tidsestimat, som vi ikke selv tror 100 % på, at vi kan overholde.