firmaprofil

Forsikringsskader

Har du været udsat for et uheld, der (dog til alt held) tæller som en forsikringsskade? Så kan vi hos KME hjælpe dig med udbedringen. Gennem 50 år og tre generationer har vi bygget virksomheden op, så vi i dag kan tilbyde vores ekspertise til mange forskellige opgaver. Uanset hvad der har forskyldt en forsikringsskade hos dig, så kan vi formentlig sørge for at rette op på det defekte. 

Udbedring af forsikringsskader er ikke nyt for os — det har vi gjort mange gange før. Under 

referencer kan du se eksempler på det arbejde, som vi har udarbejdet for tidligere kunder. Vil du vide mere om os, eller er du klar til at modtage et tilbud fra os? Så udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvilke forsikringsskader kan vi udbedre?

Forsikringsskader kan desværre opstå i mange situationer. I Danmark har vi gennem det seneste årti oplevet mange storme, hvilket til tider har resulteret i kældre fyldt med vand og tage der er fløjet af bygninger. Andre hændelser som sprængte rør, brud på kloaksystemer eller indbrud kan ligeledes ende i forsikringsskader. 

Når du skal have udbedret skader, som forsikringen dækker for dig, har du ret til selv at vælge den virksomhed, du ønsker skal håndtere opgaven. Du skal dog være opmærksom på, at håndværkeren skal være autoriseret for at kunne håndtere skader, der indgår i en forsikringssag. Det er vi hos KME. Ydermere er vi medlem af Byg Garanti, som er en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

KONTAKT OS

Renovering-fundament

Hvor er forsikringsskaden hændt?

Er du lokaliseret i København, Storkøbenhavn eller et nærliggende område, så kan KME sagtens være den rette entreprenørvirksomhed til at udbedre skaden. Selv har vi nemlig hovedkontor i Ishøj, hvorfor vi kun befinder os 20 minutters kørsel fra Hovedstaden. Vi er dog ikke afvisende overfor at tage imod opgaver med forsikringsskader andre steder på Sjælland. Giver det mening for os alle, kører vi gerne lidt længere.

Vi er klar til at trække i arbejdstøjet!

I langt de fleste tilfælde er udbedring af forsikringsskader en opgave, som haster. Det er vi hos KME yderst beredte på, og i langt de fleste tilfælde, er vi klar til at kaste os ud i din opgave med det samme. Det er vigtigt for os at understrege, at en realistisk tidsplanlægning er noget, vi går meget op i hos KME, da vi ønsker at sætte alt ind for ikke at overskride den aftalte dato for deadline. Mod betaling er det dog også muligt for os at tilbyde både aften- og weekendarbejde.

Ønsker du din forsikringsskade udbedret hurtigst muligt? Så tag kontakt til os med det samme, så vi kan få startet en dialog om, hvordan vi går til opgaven. Det kan du gøre ved at udfylde vores formular her på siden. Du er også meget velkommen til at sende en mail til kfm@kme-e.dk eller til at ringe på 36 47 47 18.