Belægninger

Søger du arbejdskraft og rådgivning i forbindelse med belægning? Så er du gået det rette sted hen. Hos KME har vi arbejdet med belægninger i over 10 år. Vi trækker derfor på massevis af erfaring, og vi tør derfor godt garantere toptunet service og et upåklageligt slutresultat. Se gerne vores referencer fra tidligere opgaver eller læs mere om, hvad vi ellers udfører.

Den faglige stolthed er høj hos os, og det vil du mærke, uanset om du ønsker belægningsarbejde i privaten eller i erhvervsregi. Ønsker du at høre mere, så kontakt os i dag via kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op for at høre mere om dine ønsker til belægningen og tidsfristen herpå. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvor i Danmark kan vi hjælpe?

Vi holder til og køre ud fra vores hovedkontor i Ishøj. Derfor løser vi mest af alt opgaver i København samt det øvrige Hovedstadsområde. Giver det mening for begge parter, kører vi dog ud til hele Sjælland. Så uanset hvor på Sjælland din belægning skal lægges, er du velkommen til at kontakte os.

KONTAKT OS

belægninger

Hvilke type belægning lægger vi?

Uanset hvilken type belægning du står og skal have lagt, så kan vi formentlig hjælpe dig. Måske skal du have lagt en ny indkørsel ved dit private hjem, eller måske står du for gangstier i forbindelse med byplanlægning i det offentlige rum. Vi kan hjælpe i begge tilfælde, da vi tilbyder vores services til private såvel som erhvervsdrivende.

En belægning kan vel og mærket se ud på mange måder. Når du fortæller os om dit projekt, har vi med sikkerhed en masse idéer til, hvordan din nye belægning kan tage sig bedst ud. Ligeledes er vi altid klar på en udfordring, hvis du har en klar vision om slutresultatet. Vores dygtige samarbejdspartnere gør det muligt for os at levere smukke materialer i høj kvalitet, hvilket giver et væld af muligheder for design og udførelse.

belægninger

Hvornår kan belægningen stå færdigt?

Effektivitet er et af vores nøgleord i KME. Ligeledes er realistisk planlægning og gensidig dialog meget vigtigt for os. Vi giver derfor aldrig en tidshorisont, som vi ikke 100 % tror på, at vi kan overholde.  Står du overfor en stram tidshorisont med din belægning, er vi desuden villige til at arbejde aften og weekend mod et tillæg i prisen. 

Jo hurtigere vi høre fra dig, desto hurtigere kan vi komme i gang med planlægningen. Du kan give os dine kontaktoplysninger ved at udfylde formularen hurtigst muligt. Herefter giver vi dig et ring, så vi kan få alle detaljer, vi skal bruge for udregning af et fornuftigt pris- og tidsestimat. Du er også meget velkommen til at sende en mail til kfm@kme-e.dk eller ringe på 36 47 47 18.