trapper-topbillede

Trapper

Skal din gamle trappe udskiftes? Eller ønsker du at få udgravet og støbt trappe til eksempelvis din kælder? Så kan vi hos KME hjælpe dig. Gennem 50 år og tre generationer har vi dygtiggjort os, og vi er derfor helt sikre på, at vi også kan hjælpe dig. Vi udfører mange forskellige typer af opgaver, som du også er velkommen til at læse mere om.

Vil du høre mere om os og om hvordan, vi kan hjælpe dig? Så læs med her, eller kontakt os via formularen på siden. Vi sidder klar til at rådgive og hjælpe dig med din nye trappe. Du er også velkommen til at se vores referencer fra arbejde hos tidligere kunder.

Hvilken type trappe kan vi hjælpe med?

Hos KME er vi altid friske på en udfordring. Uanset hvor speciel et præg du ønsker at sætte på din nye trappe, så vil vi glæde os til at høre, hvordan vi kan bidrage til dit projekt. Hos KME støber vi blandt andet trapper i in-situ beton. Det betyder, at vi støber trappen på stedet, hvilket giver os langt større frihed i forhold til vinkler, størrelser mv.

Vi bygger og støber trapper indendørs såvel som udendørs. Om trappen skal stå i dit hus eller i en erhvervsbygning er os ligegyldigt. Vi hjælper med alle typer trapper — eksempelvis trapper til indgangsparti, mellem etager, til hævet terrasse eller kældertrapper. Vi skaber både simple og avancerede løsninger. Fælles for dem alle er det smukke finish og den høje kvalitet, som vi altid sørger for.

KONTAKT OS

trappe

Hvor skal trappen stå?

Vores kontor er placeret i Ishøj, hvilket betyder at vi kun er 20 minutter uden for København. Vi løser derfor ofte opgaver og bygger trapper i København og Storkøbenhavn. Vores centrale placering gør dog, at vi heller ikke har langt til eksempelvis Roskilde og Køge, hvor vi naturligvis også gerne rykker ud. Uanset hvor på Sjælland du er lokaliseret, er du velkommen til at give os et kald. Giver aftalen mening for begge parter, kører vi gerne lidt ekstra.

trappe-beton

Hvad er din deadline?

Uanset hvornår trappen skal stå færdigt, så kan vi formentlig hjælpe dig. Hos KME eksekverer vi hurtigt, og det er os en glæde at kunne imødekomme vores kunders ønsker til tidshorisont. Mod betaling trækker vi derfor gerne i arbejdstøjet både aften og weekend. Dog har vi et klart princip, om altid at lægge en realistisk tidsplan, da hverken du eller vi får noget godt ud af for deadlines, der ikke kan overholdes.

Vil du høre mere om, hvornår vi kan hjælpe dig? Eller har du spørgsmål til, hvordan vi løser opgaver med trapper? Så er du meget velkommen til at kontakte os via formularen her på siden. Alternativt kan du sende en mail til kfm@kme-e.dk eller give os et kald på telefon: 36 47 47 18.